dijous, 17 de gener del 2013

El negoci del fem, NO EL PAGUEM

     DIMECRES 23 GENER- 20 H. -  CASA DE CULTURA DE XÀTIVA
Davant la recient nova "taxa del fem" es molta la ciutadania que está rebel.lant-se a pagar i ha impugnat la mateixa. Desde la nostra Plataforma volem informar y generar un espai on es puga aclarir TOT allò referent al nou model de gestió de residus al que ens han dut els nostres gobernants, amb o sense el nostre consentiment i/o coneixement.

Hem convocat a TOTS els grups polítics del consistori de Xàtiva per que expressen el seu parèixer davant una taxa i un servei que vegem no te gens clar la ciutadania. Volem coneixer la veritat, saber com ha ocorregut tot per arribar a este punt on cuasi ningú sap ni te res clar. Volem que ens informen qui millor accés a la informació tinga, perque considerem que els veins i veines de Xàtiva i la Comarca hem estat tractats malament, com és habitual, amb una falta total de informació per part de qui goberna en allò que ens interessa.

L'hem titolat "EL NEGOCI DEL FEM, NO EL PAGUEM" perque creguem que darrere d'un Servei com aquest de la recollida del fem, s'amaga un altre negoci privat.No volem ser els qui paguen la carència de risc i imaginació d'empresaris que s'aprofiten de nosaltres per a guanyar més i més diners. No creguem que siga ètic...(encara que la ètica no els caracteritze especialment a tots)

El proper dimecres 23 de gener, us esperem a les 20 h a la Casa de Cultura de Xàtiva. Hem convocat allí a un representant de cadascún dels partits polítics així com de la Plataforma Contra el Abocador. Entre tots i moderats per un representant de la nostra Plataforma, intentarem que tingau més clar què ha passat, que va a passar amb el nostre fem i quines alternatives hem tingut o tenim per a fer que tot siga més raonable del que está sent.

                        Us esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada